info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesinden Kulüplere Spor Malzemesi Yardımı

Çorlu Belediyesi, amatör spor kulüplerine forma ve spor malzemesi yardımında bulundu.

 

Spor malzemeleri belediye meclis salonunda temsili bir törenle amatör kulüplerinin yöneticilerine teslim edildi. Törende Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, İl Temsilcisi Zafer Ögatlar ile amatör kulüplerin başkanları hazır bulundu.
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada, "Son dönemde şehrimize önemli spor tesisleri kazandırdık. Çırak Bayırı mevkiinde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Futbol Sahası, Kapalı Spor Salonu, Yeşiltepe ve Sağlık Mahalleri'nde bulunan futbol antrenman sahaları, Cumhuriyet Parkı'nda yapılandırdığımız basketbol sahaları ve tenis kortları, Hatip Mahallesi'nde bulunan UEFA standartlarındaki gece maçlarının dahi oynanabildiği Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nın yapımını bitirmenin ve Çorlu halkının ve sporcularının hizmetine sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şu anki hedefimiz proje değerlendirme aşamasında olduğumuz yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu şehrimize kazandırmaktır. İnanıyorum ki yaptığımız tesisleşme hamlesiyle birçok branşta ulusal ve uluslar arası platformda sesini duyuracak takımlar ve sporcular çıkacaktır.
 
Bugün burada şehrimiz amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bizlerle birlikte olarak bizleri onurlandıran Tekirdağ Amatör Spor Klüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kaya ve Tekirdağ Futbol İl Temsilcisi Zafer Ögatlar'a teşekkür ediyorum. Toplumda birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlayan en büyük unsurlardan olan spora ve sporcuya desteklerimizin artarak devam edeceğini bildirmek isterim," dedi.
 
Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya, İl Temsilcisi Zafer Ögatlar ve kulüp başkanları, yeni spor tesislerinin Çorlu'ya kazandırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Baysan'a teşekkür ettiler.
 
Daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve başkan yardımcıları kulüp başkanlarına spor malzemelerini teslim ettiler. Bu kapsamda Çorluspor, Sanayispor, Gençlerbirliği ve Yıldızspor'un U-13, U-17, A Takımı ve Veteran Takımlarına forma, eşofman, yağmurluk ve maç topu yardımı yapıldı.