info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da 10 Günde 4 Market Soygunu

Çorlu da son günlerde yaşanan hırsızlık ve soygun olaylarının artması vatandaşları endişelendiriyor.

Yaklaşık 10 günde Çorlu da bulunan zincir market şubelerinden 3 ayrı soygun yaşanması, bir markette de soygun girişiminde bulunulması dikkat çekti. Soygunların hemen hemen aynı saatlerde yaşanması ise dikkat çeken bir başka konu oldu.

Çorlu da marketlerin şubelerine dadanan hırsızlar son 10 gün içerisinde 3 soygun gerçekleştirdi bir markette de soygun girişiminde bulundu. Kimliği belirsiz bir kişi önceki gün Derinyol Sokak üzerinde bulunan bir marketi soyarken, Sağlık Mahallesi nde ki bir markette ise soygun girişimi yaşandı. Son olarak önceki gece ise yine zincir marketlerden birinin Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki şubesine gelen kişi, müşteri gibi girdiği markette önce margarin aldı. Daha sonra kasaya yönelen ve müşterilerin gitmesini bekleyen zanlı, kasiyer H.T. ye kasayı açtırdı. Daha sonra kasadaki 600 TL yi alan zanlı kayıplara karıştı.

Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri market içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen polisler, eşkali belirlenen soygun zanlısını yakalamak için geniş çaplı arama başlattılar. Şüpheli şahıslar üzerinde kimlik kontrolü de gerçekleştiren polislerin aramalarından henüz sonuç elde edilemedi.

Diğer yandan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş da olay yerine gelerek bilgiler aldı.