info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da 5 bin korsan CD ele geçirildi

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde, bir apratmandaki daireye yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere 5 bin korsan CD ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Korsan CD satıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Çorlu Güvenlik Büro Amirliği ekipleri Hürriyet Mahallesi, Uygar Apartmanı na baskın yaptı. Polisler, ısrarla çaldıkları kapının açılmaması üzerine eve Cumhuriyet Savcılığı ndan alınan izinle çilingir yardımı ile girdi. Mahkeme kararı ile yapılan aramada 44 yaşındaki A.İ.Ö. ye ait olan evin çocuk odasında, toplam 5 bin film, müzik ve oyun CD si ve bilgisayar ele geçirildi.

Bir fabrikada işçi olan A.İ.Ö., apartman sakinlerinin telefonu ile evine çağrıldı. Polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alınan A.İ.Ö., bir yıl önce Yalova dan Çorlu ya çalışmak için geldiğini, daha önce de korsan CD işi yaptığı için 50 bin lira ceza kesildiğini söyledi. Ailesinin halen Yalova da oturduğunu anlatan A.İ.Ö., filmlerin eskinden kaldığını savundu. El konulan filmler polis otosuna yüklenerek Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ne getirildi.

Olayla ilgili olarak korsan CD lerin sahibi A.İ.Ö. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.