info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

ekirdağ ın Çorlu ilçesinde, Mustafa Kemal ve Orhan Kemal Caddesi nde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.21 Temmuz 2010 tarihinde başlatılan çalışmalar

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde, Mustafa Kemal ve Orhan Kemal Caddesi nde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

21 Temmuz 2010 tarihinde başlatılan çalışmalar kapsamında Orhan Kemal ve Mustafa Kemal Caddeleri nin altyapısı yenileniyor. Havuzlar Mahallesi Polis Lojmanları yanından başlayan çalışmalarda Çobançeşme ve Atatürk Bulvarına kadar olan bölgede 3 bin 313 metre içme suyu hattı, 2 bin 769 metre kanalizasyon hattı, 2 bin 780 metre kanalizasyon hattı yapılmasını kapsayan altyapı proje aralıksız devam ediyor. Çalışmalarını Mustafa Kemal Caddesi, Askent Yapı Kooperatifinin bulunduğu bölgede sürdüren ekipler, kanalizasyon ve yağmursuyu borularının döşenmesinin ardından içme suyu hattını da yeniliyor.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddesi nde yürütülen altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, Mustafa Kemal ve Orhan Kemal Caddeleri ndeki altyapı çalışmalarımızı da en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. Yüklenici firmaya bağlı ekipler çalışmalarını hafta sonları da dahil olmak üzere aralıksız sürdürüyor. Yapılan bu çalışmalar sonucunda, Mustafa Kemal Caddesi nde ve civarında bulunan sokaklarda yaşanan altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözeceğiz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolları asfaltlayarak yeniden trafiğe açacağız. Halkımızın bu süreçte gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz diye konuştu.