info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Asfaltlama İşlerine Devam

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddeleri ni tamamlayan Çorlu Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı.

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddeleri ni tamamlayan Çorlu Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı. Eş zamanlı yürütülen çalışmalarla asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yürütülüyor.

Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddeleri nde altyapı çalışmaları, belirlenen tarihten 1 ay erken tamamlandı. Yaklaşık 2 km lik hatta; 1.737 metre yağmur suyu hattı, 2.886 metre kanalizasyon hattı ve 3.583 metre içme suyu hattı yapılan alanda, hiç ara verilmeden asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mıcır taşı serilerek zemin hazırlığı yapılan yolda, Havuzlar Mahallesi Su Kuyuları Mevkiinden başlanarak asfalt serilmeye başlandı.

Reşadiye, Muhittin, Rumeli ve Havuzlar Mahalleleri nin ulaşımını ilgilendiren ve Türkgücü Köyü ile Yeniçiftlik yönünde önemli bir geçiş yolu olan Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddeleri nde, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün ortak çalışması sonucunda, gerekli düzenlemeler yapılarak Çorlu halkının hizmetine sunulacak.