info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Aziz Yıldırım Rüzgarı

Fenerbahçe spor kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Çorlu Fenerbahçeliler Derneğinin açılışı için Çorlu’ya geldi.

 

Aziz Yıldırım’ı Seğmen köyünde karşılayan Fenerbahçe konvoyunun Fenerbahçeliler derneğine gelmesi, yoğun ilgi nedeniyle 2 saat geç gerçekleşti. Fenerbahçe dernek ve tesislerine gelen Aziz Yıldırım’ı kendisi de Fenerbahçeli olan Çorlu belediye başkanı Ünal Baysan karşıladı. Aziz Yıldırım, Ünal Baysan ve Çorlu Fenerbahçeliler derneği başkanı tarafından tesisin açılış kurdelesi kesildikten sonra, tesisin lokalinin balkonuna çıkan Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlara bir konuşma yaptı.
 
 
 
Konuşmasında taraftara övgü yağdıran başkan, “10 yıl önce ben henüz yeni başkanken bu tesislere gelmiştim.10 yıl sonra bu tesisleri açmak bize nasip oldu. Sadece dernek açmakla kalmamış bir halı saha futbolcu yetiştirme merkezi de oluşturmuşlar Yöneticileri tebrik ediyorum ”dedi.
 
 
 
Taraftarlarca sık sık sözü kesilen Aziz Yıldırım’ın rahatsız olduğu ve sürekli yanında olan doktorların hassasiyeti gözlerden kaçmadı. Taraftarların “bedava bilet istiyoruz, yönetim istifa, bu sevda bitmez ve Fenerbahçe Cumhuriyeti” sözleri amfiden yayılan müziği bastırdı.200 kadar araçtan ve binlerce taraftardan oluşan tesisler, ortamın bayram havasına dönüşmesine neden oldu.
 
 
Oradan SHİWA et lokantasına geçen topluluk burada adeta bir şölen yaşadı. Sanatçı Gülçin’in sesi ve güzelliği ile davetlileri büyülediği gecede herkes doyasıya eğlendi. Aziz Yıldırım, Çorlu Belediye başkanı Ünal Baysan’ın misafirliği eşliğinde hemen hemen tüm davetlilere Fenerium ürünlerini imzaladı. Aziz yıldırım’ın geceye vedasından sonra eğlenceye devam eden Fenerbahçeliler için bir açık arttırma düzenlendi.
 
 
Açık arttırmada üzerine Fenerbahçe logosu işlenmiş harika deri, dernek yöneticisi Salih Zeki Altay tarafından derneğe verilmek üzere 12 bin liraya satın alındı. Heyecanlandığı gözlenen Salih Zeki Altay,”çok duyguluyum, konuşamayacağım”dedi.”Gecede sunucu bir sürpriz de yaparak Muratlı Özdenler firmasının yöneticisi Gökay Özden’i sahneye davet ederek,146. Fenerbahçe derneğinin Muratlı şubesi olacağının müjdesini verdi. Sanatçı Gülçin’in müzik ziyafetiyle gece sona erdi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin