info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Motosikletlere Sıkı Takip

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı nda motosikletlere yönelik uygulama yaptı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı nda motosikletlere yönelik uygulama yaptı. Motosikletlere uygulama yapıldığını gören pek çok motosiklet sürücüsü yolunu değiştirirken, uygulamaya takılanlara ise para cezası kesildi.

Çorlu trafiğinde çok sayıda motosiklet bulunması nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Motosikletler üzerinde uygulama gerçekleştiren trafik ekipleri çok sayıda plakasız, kasksız ve ehliyetsiz sürücüye cezai işlem uyguladı. Atatürk Meydanı nda gerçekleştirilen uygulamayı gören bazı motosiklet sürücüleri ise ara sokaklara girerek yollarını değiştirdiler.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada motosiklet kullanıcılarının ehliyet, ruhsat, sigorta gibi evrakları ve kask denetimi yapıldı. Motosikletini kasksız kullananlar ve evrakları eksik olanlar hakkında cezai işlem uygulanırken çok sayıda motosiklet denetlendi. Ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle motosiklet kullananlar mahkemeye sevk edilirken, kasksız motosiklet sürücülerine 62 TL, tescilsiz trafiğe çıkanlara ise 548 TL para cezası uygulandı.

Atatürk Meydanı nda yaklaşık 3 saat boyunca yapılan uygulamada el konulan motosikletler ise otoparka çekildi.