info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da soba faciası!

Çorlu da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 70 yaşındaki cami görevlisi hayatını kaybetti, kızı ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay Yeşiltepe Mahallesi İsmail Cem Caddesi nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde yaşayan Yeşiltepe Camii nde görevli Şaban Geridönmez (70) ile kızı Zehra Geridönmez (30) sobayı yaktıktan sonra uykuya daldı. Lodos nedeniyle evin sobadan evin içine sızan gaz baba ve kızını zehirledi.

Yeşiltepe Camii ne sabah namazında gitmeyen Geridönmez, öğle namazında da gitmeyince camii cemaati durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Geridönmez ailesinin İsmail Cem Caddesi ndeki evine giden polisler çatısından girdikleri evde baba Geridönmez`in cansız bedeni ile karşılaştı.

Gazdan etkilenen Zehra Geridönmez in ise yaşadığı belirlendi. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Zehra Geridönmez in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şaban Geridönmez in cesedi ise morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.