info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da trafikten alkol kontrolü

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, şehrin farklı noktalarında yaptıkları alkol uygulamasında çok sayıda aracı kontrol etti.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, şehrin farklı noktalarında yaptıkları kontrollerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Farklı saatlerde düzenlenen uygulamalarda araç içerisinde bulunan şahısların kimlik kontrolü yapılırken, otolarda trafik yönünden denetleniyor. Evrak, bozuk ışık, emniyet kemeri ve alkol kontrolü gerçekleştiren trafik ekipleri çok sayıda aracı sorgulamadan geçiriyor. Omurtak Caddesi Şehitlik önünde, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamada sürücülere alkol kontrolü yapıldı.
Bu tip uygulamaların kendilerini memnun ettiğini belirten araç sürücüleri, "Yolda can güvenliğimizi sağlayan polislere teşekkür ediyoruz. Daha güvenli bir şekilde trafikte olmak bizleri memnun ediyor. Alkollü sürücülerin trafiğe çıkmasını istemiyoruz. Onlarca insanımız alkol nedeniyle trafikte hayatını kaybediyor. Çorlu da bu tür uygulamaların olmasını istiyoruz ve devamının gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.