info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu daki Amatör Maçta Olaylar Çıktı

Tekirdağ Süper Amatör liginde Çorlu da karşılaşan Velimeşespor ile Tekirdağspor maçının bitiş düdüğünün ardından olaylar çıktı.

Tekirdağ Süper Amatör liginde Çorlu'da karşılaşan Velimeşespor ile Tekirdağspor maçının bitiş düdüğünün ardından olaylar çıktı. Saha içinde birbirine giren futbolcular ve taraftarları polis güçlükle ayırdı. 

 
Lider Velimeşespor ile lig ikincisi Tekirdağspor arasındaki maç olay çıkabileceği endişesiyle Velimeşe Stadyumu'ndan Çorlu'ya alındı. Maçın oynandığı General Basri Saran Stadı'nda polis geniş güvenlik önlemi aldı. 
 
Tekirdağspor'un 1-0 kazandığı maçın bitiş düdüğünden sonra sahanın içi bir anda karıştı ve iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Olaylara saha içine giren 2 taraftar da karışınca sahanın içi boks ringine döndü. Polisin güçlükle ayırdığı olaylar sonrası bir taraftar başına aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı. Baygınlık geçiren Velimeşesporlu bir futbolcu ise bir süre sonra kendine geldi. 
İki takımın futbolcuları ve taraftarları stadyumdan polis çemberi altında ayrılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.