info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Emniyeti nden Yeni Eğitim Öğretim Yılı Tedbirleri

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim - öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçede öğrenim gören binlerce öğrencinin güvenliği için bazı tedbir aldı. Alınan tedbirleri uygulamaya koyan ekipler, öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim - öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçede öğrenim gören binlerce öğrencinin güvenliği için bazı tedbir aldı. Alınan tedbirleri uygulamaya koyan ekipler, öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde hazırda beklemeye başladı.

2010-2011 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çorlu da ki okullarda güvenlik tedbirleri alındı. Bu tedbirlere göre ilçe merkezinde görev yapan Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde görev alıyor. Okulların dağılımını da kontrol eden ekipler okul harici şahısların okul çevrelerinde bulunmalarına izin vermiyor. Okul giriş ve çıkışlarında görev alan polis ekipleri herhangi bir sorunun yaşanmaması için okul önlerine gelen yabancıları uzaklaştırırken, öğrenci olmadıkları tespit edilen bazı şahısların kimlik kontrollerini de yaptı. Trafik ekipleri ise okul önlerinde trafik akışının kontrolünü sağlarken öğrencilerin okullarına huzur ve güven içerisinde ulaşmaları için yoğun mesai harcıyor.

Alınacak tedbirlerle okulların etrafını mekan tutan kişilerin uzaklaştırılacağını söyleyen öğrenci velileri ise uygulamadan bir hayli memnun olduklarını dile getirdi.