info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği Görev Dağılımı Yaptı

Çorlu Gazeteciler Derneği’ni yaptığı olağan kongrenin ardından görev dağılımını gerçekleştirdi.

Başkanlığı Levent Silistre’nin üstlendiği Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi Başkan Yardımcılığı’na Ozan Turan, Genel Sekreterliğe Coşkun Bozyel, Saymanlığa Serdar Şahin, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Çakır, Faruk Yıs ve Zaim Erken getirildi. 

 
Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği’nde Başkanlığa getirilen Levent Silistre ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını düzenledi. Burç Best Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyelerine görev dağılımı yapıldı. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimi, bundan sonra daha güzel çalışmalara ve başarılı işlere imza atmak için fikir birliğine vardı. 
 
Gerçekleştirilen toplantının ardından Çorlu Gazeteciler Derneği yönetiminde başkan Levent Silistre, Başkan Yardımcılığına Ozan Turan, Genel Sekreterliğe Coşkun Bozyel, Saymanlığa Serdar Şahin, Yönetim Kurulu üyeliklerine Ahmet Çakır, Faruk Yıs ve Zaim Erken getirildiler. 
 
Gazetecilik mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm meslektaşların bir arada olması için yönetim olarak çaba sarf edeceklerini söyleyen Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Yeni yönetimimiz ile birlikte bundan sonra Çorlu’da ve bölgede başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Dedikodudan, kırgınlık ve küskünlüklerden uzak bir yönetim olarak, kırgınlık ve küskünlüklere müsaade etmeyeceğiz. Çorlu Gazeteciler Derneği’ndeki meslektaşlarımız ile birlikte tek vücut olacağız” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin