info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği nden Fotoğraf Sergisi

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 105. Yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Serginin açılışı 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü bugün saat 17:30`da Cumhuriyet Meydanı`nda gerçekleştirilecek. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği olarak çeşitli projelere imza attıklarını ve dernek üyelerinin katılımıyla aktiviteler gerçekleştirdiklerini kaydeden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 105. yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla dernek üyesi gazetecilerin çektiği haber fotoğraflarından oluşan sergi açmayı uygun gördüklerini söyledi. 
 
Serginin Cumhuriyet Meydanında açılacağını da sözlerine ekleyen Silistre: “Dernek üyesi arkadaşlarımızın haber fotoğraflarından oluşan serginin daha çok kişi tarafından görülebilmesi ve halkla iç içe olması maksadıyla sergiyi herhangi bir salonda değil de Çorlu`nun en kalabalık meydanında açmayı kararlaştırdık. Sergimiz, Cumhuriyet Meydanı`nın ardından Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Parkı`nda ve Orion Alışveriş Merkezinde de yer alacak” diye konuştu. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerine prestij kazandıracak, zaten itibarlı olan gazetecilik mesleğine daha fazla itibar katacak olan projeleri hayata geçirmeye kararlı olduklarını dile getiren Levent Silistre, serginin oluşmasında emeği bulunan, destek veren tüm dernek üyelerine de teşekkür etti. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yeni yönetimi olduklarının da altını çizerek kısa sürede gerçekleştirdikleri bazı çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: “Çorlu Gazeteciler Derneği 2006 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz Nisan ayından bu yana ise derneğimizin yeni yönetimi olarak görev yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tamamı gazetecilik mesleğini icra eden kişilerden oluşan üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda, meslektaşlarımızın saygınlığını arttıracak çalışmalar gerçekleştirdik.  Bu kapsamda protokol ziyaretlerinin yanı sıra Ankara ziyareti düzenleyerek bölgemizin milletvekillerini iktidar ve muhalefet partilerinin grup başkan vekillerini ve Çorlu Adalet Sarayı`nın son durumu hakkında bilgiler almak üzere Sayın Adalet Bakanımızı ziyaret ettik. Ankara ziyareti kapsamında dernek üyelerimizle birlikte Ata`mızın huzuruna da çıktık. Türkiye Büyük Millet Meclisindeki ziyaretlerin ardından Protokol ziyaretlerini ilimiz ve ilçemizde de sürdürdük. Bunun yanı sıra üyelerimizin birlikteliğini pekiştirmek, sosyal aktivitelere imza atmak maksadıyla derneğimiz imkanları ile dernek üyelerimizin ailece katıldığı Çanakkale Gezisi, yemek organizasyonları, sabah kahvaltıları ve sirk organizasyonu düzenledik. Bunların dışında pek çok organizasyona imza attığımız gibi dernek üyesi meslektaşlarımızın katkıları ve bize verdiği güçle pek çok projeyi de hayata geçirmek üzere hazırladık. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz fotoğraf sergisi de bu etkinliklerden biridir” şeklinde konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin