info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği ve Çorlu Halk Eğitim Merkezi Arasında İşbirliği Protokolü

Çorlu Gazeteciler Derneği ile Çorlu Halk Eğitimi Merkezi arasından dernek üyelerinin eğitimlerini konu alan iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında açılacak olan kurslara katılacak olan Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri kursların sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da alacaklar.

Düzenlediği kurs sayısı, kurslara katılan kursiyer sayısı ve bu kursiyerlerin aldığı sertifikalar ile kurs bitirme belgeleri dikkate alındığında her yıl binlerce mezun vererek Çorlu’nun en büyük okulu konumunda yer alan Çorlu Halk Eğitimi Merkezi ile Çorlu Gazeteciler Derneği arasında dernek üyelerinin eğitimlerini içeren iş birliği protokolü hazırlanarak imza altına alındı. 
 
 
Gazeteciler Konfederasyonu ve Marmara Gazeteciler Federasyonu üyesi olan Çorlu Gazeteciler Derneği, üyeleri için gerek mesleki gerekse sosyal alanda kurslar açılması öngören işbirliği protokolü Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ile Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil arasında imza altına alındı. 
 
“Çorlu halkının ayağına gitmek istiyoruz”
 
Çorlu Halk Eğitimi Merkezi olarak yüzlerce alanda binlerce kişiye kurslar düzenlediklerini kaydeden merkez müdürü Gürsan Çil: “Çorlu halkı, halk eğitim merkezine geliyor. Artık biz de Çorlu halkının ayağına gitmek istiyoruz. Gerek site yöneticileri, gerek mahalle muhtarları, gerekse sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri talep ettikleri takdirde Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak talep edilen kursları açabiliyoruz. Bu kursları uygun eğitim alanı gösterilmesi durumunda talep eden kişilerin gösterecekleri alanda da açabiliyoruz. Alanlarında uzman eğitmenlerimiz sadece bizim dersliklerimizde değil, uygun niteliklere sahip olması halinde talep edilen dersliklerde de bu kursları düzenleyerek eğitimleri verebiliyorlar” dedi. 
 
“Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin faydalanabileceği kursları açacağız”
 
Çorlu Gazeteciler Derneği ile bu kapsamda bir protokol imzaladıklarının dile getiren Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil: “Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri için gerek mesleki anlamda, gerekse sosyal alanda kurslar açabileceğiz. Bu konuda yapılması gereken taleplerin iletilmesi olacak. Kursların açılması için katılım sayısı gibi bazı kriterler var. Bu kriterler sağlandığı takdirde Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin faydalanabileceği kursları açacağız. Bu kurslar hem üyelerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak mesleki kurslar olabilecek hem de sosyal ve kültürel gelişime olumlu etki yapabilecek sosyal kurslar ile eğitimlerine katkı yapabilecek yabancı dil gibi kurslar olabilecek” diye konuştu. 
 
“Üyelerimiz Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olacaklar”
 
Hazırlanan protokolün imza töreninde Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil nezdinde halk eğitim merkezi personeline teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: “Temel fotoğrafçılık eğitiminden, haber fotoğrafçılığına, sosyal medya eğitimlerinden, diksiyon, hızlı okuma ve hızlı yazma eğitimlerine kadar pek çok alanda üyelerimizden eğitimler düzenlenmesi yönünde talepler geldi. Üyelerimizin beklentilerine yanıt verebilmek adına Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi olarak Çorlu Halk Eğitim Merkezi ile görüşmelerimiz oldu. Olumlu neticelenen görüşmelerin ardından iş birliği protokolünü imza altına aldı. Bu kursların dışında üyelerimizden gelecek talepler doğrultusunda sosyal alanda kurslar da açılabilecek. Üyelerimize katkısı olacağını düşündüğümüz bu kurslara katılan dernek üyelerimiz, eğitimlerin sonunda başarılı olmaları durumunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın da sahibi olacaklar. Üyelerimize gerek mesleki, gerek sosyal gerekse maddi ve manevi anlamda katkı sağlayacağına inandığımız bu projemizi de hayata geçirmiş olmaktan ötürü mutluyuz. Gerçekleştirilecek olan iş birliğinin her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.