info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden TSO Başkanı Enis Sülün’e Ziyaret

Dernek Başkanı Levent Silistre, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sülün`ü makamında ziyaret eden Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri adına konuşarak ve dernekle ilgili olarak bilgiler verdi.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin son genel kurulunda oluşan Levent Silistre başkanlığındaki yeni yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün`ü de ziyaret etti.
 
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sülün`ü makamında ziyaret eden Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri adına konuşan ve dernekle ilgili olarak bilgiler veren dernek başkanı Levent Silistre: "Çorlu Gazeteciler Derneği olarak yeni yerimizi tamamladık. Artık derneğimiz üyelerimize yeni yerinde hizmet verecek. Dernek üyelerinin tek çatı altında toplanması adına dernek binasının önemini biliyoruz ve bu nedenle üyelerimize yakışacak bir bina konusunda çalışmalarımızı yaptık" dedi.
 
Dernek yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler veren Silistre: "Dernek üyesi gazeteci arkadaşlarımızla birlikte Ankara gezisi düzenledik. Tekirdağ milletvekillerimizi meclis çatısı altında ziyaret ettik. Partilerin grup başkan vekilleri ile görüşmelerimiz oldu. Bunun yanı sıra Adalet Bakanımızla görüşerek Çorlu Adliye Sarayı ile ilgili olarak bilgiler aldık. Dernek üyelerinin birlik ve beraberliğini arttırma adına gerek sadece üyelerimizle, gerekse de üyelerimizin aileleriyle katıldıkları organizasyonlar düzenledik. Bunları arttırarak sürdüreceğiz" diye konuştu.
 
Dernek üyelerinin mesleki eğitimleri için de çalışma başlattıklarını kaydeden Silistre: "Derneğimiz üyesi gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla kurs ve eğitimler düzenleyeceğiz. Eğitmenlerle diyalog kurduk, projelerimizi sunduk ve hayata geçirilmesi için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Derneğimizin yeni binasında bu eğitimlerin yanı sıra seminerler de düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği yönetici ve üyelerinin ziyaretlerinin gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün: "Hepinizi genç, başarılı ve mesleğinde kariyer sahibi kişilersiniz. Böylesi güzel kardeşlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu Çorlu Gazeteciler Derneği bize gurur veriyor. Mesleki çalışmalarınızın yanında dernek çalışmalarına da ağırlık vermeniz son derece yerinde bir karar. Çorlu Gazeteciler Derneği, Çorlu`nun önemli sivil toplum kuruluşlarından biri" dedi.
 
Çorlu TSO olarak, Çorlu Gazeteciler Derneği`ne destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekleyen Çorlu TSO Başkanı Sülün: "Biz Çorlu TSO olarak her projeye açığız ve Çorlu`nun menfaatine olacak olan her projeyi desteklemeye hazırız. Çorlu TSO olarak Çorlu`ya bir fuar alanı ve odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmak öncelikli amacımız olacak. Bu hedeflerimizle ilgili olarak çalışmalar ve görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu.