info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Vali Ceylan’a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticileri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun merkez valisi olarak görevlendirilmesinin ardından Nevşehir Valiliği görevinden Tekirdağ Valiliği’ne, atanan ve bir süre önce yeni görevine başlayan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticileri makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorlu'lu gazetecilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, basın mensuplarına kamu kurumları ile uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

“Sizlerle Bilgi Paylaşımına Her Zaman Açığız” İçinde bulunduğumuz ve teknolojinin bu denli geliştiği dönemde bilgi ve haberlerin son derece hızlı yayıldığını kaydeden Vali Ceylan: “Bu noktada doğru bilginin kamuoyuna aktarılması hususunda basın mensuplarına önemli görevler düşüyor. Bu manada kamuoyuna hadiselerin doğru aktarılması adına sizlerle bilgi paylaşımına her zaman açığız” dedi. Türkiye olarak son derece sancılı süreçlerden geçtiğimizi de kaydeden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; “Üzerinde bulunduğumuz coğrafyadan ötürü herkesin gözü bizim üzerimizde. İslam dünyasının lider ülkesi olarak dikkat çekiyor. Bu da bizim sorumluluğumuzu arttırıyor” diye konuştu.

“Sizlere Teşekkür Ediyorum” 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişi sırasında ülke olarak basının önemli bir görev ifa ettiğini de kaydeden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; “Bu tip kalkışmalarda, darbe girişimlerinde basının takınacağı tavır son derece önemlidir. 15 Temmuz gecesi ülkemizin içindeki ve dışındaki hainlerin ortaklaşa hareket ederek kalkıştığı darbe girişiminde, basın kuruluşları ve basın mensupları hem milletinin hem de devletinin yanında tavır takındı. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ayrıca, Tekirdağ il genelindeki basın mensuplarına da gerek 15 Temmuz akşamı gerekse sonraki demokrasi nöbetleri sürecinde takındıkları, tutum sergiledikleri davranışlar ve birlik olgusunu ön plana çıkaran yayımlardan ötürü teşekkür etti. Ziyarette Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise: “Derneğimiz 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren bir meslek kuruluşu. Gazeteci meslektaşlarımızı tek çatı altında toplama ve sorunlarına çözüm üretme gayesi ile yola çıkıldı. Tüm bunları yaparken meslektaşlarımızın teknolojik yeniliklerden yararlanmalarını sağlayacak çalışmalar da yapıyoruz” dedi. “Hak Kazanan Dernek Çorlu Gazeteciler Derneği Oldu” Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye’nin çatı meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na da üye olduğunu kaydeden Silistre: “Basın İlan Kurumu’nun en çok vasıflı üyeye sahip meslek kuruluşuna yaptığı nakdi yardımı Tekirdağ il geneli için almaya hak kazanan dernek Çorlu Gazeteciler Derneği oldu.

Bu sebepten tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Levent Silistre ayrıca, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a başta Çorlu ve Tekirdağ olmak üzere kamuoyu yararı olan konularda destek vermeye hazır olduklarını, Tekirdağ’ın menfaati doğrultusundaki çalışmalara katkı sağlayacaklarını kaydetti.

Kaynak : Murat Ürtekin