info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Halkından Vefa Örneği

Halkın maddi desteği ile beş adet motosiklet alınıp yunus timi kuruldu

Çorlu halkı, sivil toplum kuruluşları her zaman ve her yerde Emniyete sahip çıkmış maddi-manevi destek verdiğini kanıtlamıştır.

MOBESE olayının temelide Çorlu da zamanın Emniyet Müdürü Ulvi Akcan ve o zamanki Kaymakam Mehmet Ali Ulutaş desteği ile başlatılmış zaman dilimi içinde (halen Konya Valisi) Aydın Nezih Doğan tarafından destek verilmişti.

ÇORLU EMNİYETİNE sayısız ARAÇ ALIM KAMPANYALARI yapıldı.ŞİMDİDE YUNUS TİMİ İÇİN HALK DESTEĞİ İLE BEŞ ADET BMW MOTOSİKLET ALINDI

Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Çorlu İlçe Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği Çorlu da asayiş olaylarına daha seri şekilde el konulması, suçluların hızlı tabi için YUNUS TİMİ kurulması gerçekleşti.

Son model BEŞ adet BMW marka motosiklet alınıp, aksesuarları ve plakaları takılarak 1 KASIM 2009 tarihinden itibaren 5 motor ve on personel göreve başladı.

Şehrin hareketli noktalarında anında görev yapan ekipler mobil olarak değişik semtlere ulaşarak asayiş hizmetlerine önemli katkı sağlıyor.

Halk motosikletli Yunus timlerini görünce, ?Çorlu da artık küçük İstanbul konumuna geliyor? demekten kendilerini alıkoyamadılar.