info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Huzurevi Yönetimi’nden Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorlu Huzurevi yönetimi, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yeni dönem yönetim kuruluna 20 Şubat 2014 Perşembe günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramadan Cesur, Başkan Yardımcısı İsmet Orta ve Sayman Mehtap Petek; Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe, Müdür Yardımcısı Meryem Karahan, Yaşlı Temsilcisi Mehmet Özden, Hamdi Doyran, Tuğrul Özkan ve Emine Balcı tarafından dernek ofisinde ziyaret edildiler.
 
Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yeni dönem yönetim kuruluna hayırlı olsun diyerek başarı dileklerini sundu. Çorlu Huzurevinde yapılmakta olan faaliyetler ve yapılacak olan projelerden bahsetti.
 
Yaşlı Temsilcisi Mehmet Özden, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yönetiminden ihtiyaç ve beklentilerini belirtti.
 
Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramadan Cesur, "Çorlu Huzurevi yönetimini derneğimizde ağırlamaktan memnunluk duyduk. Yeni dönem yönetim kurulu olarak, Çorlu Huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizler hep birlikte kocaman ve mutlu bir aileyiz." dedi.
 
En kısa sürede Çorlu Huzurevi bahçesinin oturma gruplarının yenilenmesine ve bahçenin rengarenk çiçekler ekilerek keyifle oturulabilir hale gelmesine karar alınarak bu keyifli toplantı sona erdi.