info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Kent Konseyinden Geçmişten Günümüze Çorlu Sergisi

Çorlu Kent Konseyinden Geçmişten Günümüze Çorlu Sergisi

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Cesur, 16 gün boyunca devam edecek olan Geçmişten Günümüze Çorlu konulu fotoğraf sergisinin Orion AVM'de açılacağını söyledi.

 

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, 1Aralık 2012 Cumartesi gününden başlayıp 16 gün boyunca devam edecek olan Geçmişten Günümüze Çorlu konulu fotoğraf sergisinin Orion AVM'de açılacağını söyledi. 

Bu sergi, Çorlu'nun kaybolmaya yüz tutan, tanıkları ve git gide azalan yakın tarihine pencere açmak amacı ile ortaya çıkan bir çalışmanın parçasıdır diyen Cesur: "Aynı zamanda 20. yüzyıl ilk yarısından başlayan tarih diliminden küçük bir kesittir. Fotoğraf sergisini gezenler, Çorlu'nun Balkan Savaşı'ndan itibaren dününü de görme şansı bulacaklar. Evlerinin, işyerlerinin, parklarının, çarşılarının, pazarlarının yerlerinde, daha önce neler bulunduğunu görebileceklerdir" dedi. 

Çorlu Kent Konseyi'ni en çok sevindirecek olanın, 'Bende de Çorlu'nun çok önemli resimleri var' diyerek paylaşmak isteyecek birilerinin çıkması olacağını da sözlerine ekleyen Ramadan Cesur: "İşte o zaman bu tarihe bakışımız çok daha net olacak. Bir sonraki Fotoğraf Sergisi için her geçen gün devleşen bir arşivin tohumları böylece atılmış olacak. Çorlu'yu sevenlere, özleyenlere, uzakta da olsa kalbi Çorlu için atanlara bu sergi armağan olsun. Bu fotoğraf sergisinin ilerleyen zamanlarda başka sergi projelerinin de tetikleyicisi olması bekleniyor. Çorlu Kent Konseyi'nin Orion Alışveriş Merkezi ve Çorlu Belediyesi'nin katkıları ile düzenlediği Geçmişten Günümüze Çorlu konulu Fotoğraf Sergisine tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.