info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Megalitte 15 dükkana hırsız girdi

Çorlu MEGALİT te Güvenlik görevlisini bağlayıp dükkanları soydular.

Olay, önceki gece Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Megalit Alışveriş Merkezi nde meydana geldi. Gece saat 23:00 sıralarında kapanan iş merkezinde gece bekçisi olarak çalışan 55 yaşındaki Kasım Çelikel iş merkezinde kontrol ettikten sonra kapıları kilitleyip kendisine ait güvenlik odasına geçti.

Gece saat 02:30 sıralarında kar maskeli iki kişinin iş merkezinin içinden yanına geldiğini belirten Çelikel soyguncuların elinde bulunduğu demir ile odanın camını kırıp kendisini dışarıya çıkardıklarını belirtti. Gece Bekçisi Kasım Çelikel zanlıların kendisini dışarıya çıkardıktan sonra alış veriş merkezinin 3.katına çıkartarak ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra iş merkezinde bulunan boş bir dükkana atarak soyguncuların dükkan kapılarını açıp içeride bulunan çelik kasaları açmaya başladıklarını belirtti. Sabah iş merkezine gelen dükkan sahipleri tarafından elleri ve ayakları bağlı bir vaziyette bulunan gece bekçisini gören vatandaşlar hemen polise haber verdi.

Polis ekiplerinin gelmesi ile elleri ve ayakları bağlı olan bekçi Çelikel bağlı olduğu ipten kurtarıldı.Polise yaşadıklarını anlatan Çelikel 11 yıldır aynı iş merkezinde çalıştığını ve ilk kez böyle bir olay ile karşılaştığını söyledi.

Çelikel "Soyguncular kar maskeli iki kişiydiler ve iş merkezinin içinden geldiler. İş merkezi girişinde bulunan durduğum odaya doğru gelerek ellerinde bulunan demir ile camı kırıp beni dışarıya çıkartılar . Daha sonra ellerinde bulunan silahı başıma dayayıp 3. kata çıktık burada beni yere yatırıp,ellerimi ve ayaklarımı bağladıktan sonra boş bir dükkana atıp dükkan kapılarını açtılar. Dükkan kapılarının açılması ile bu kez matkap çalışmaya başladı.

Yan duvara tekme attım beni duyarlar diye ancak duymadılar.Sabah namazının okunduğu saatte ise zanlılar buradan gittiler" dedi.Polis ekipleri ise yaptıkları araştırma sonrasında zanlıların alış veriş merkezinin ikinci katından içeriye girdiklerini belirledi.Yaklaşık olarak 15 dükkana giren soyguncular burada bulunan çok sayıda cep telefonu,kontör ile nakit para aldığı belirtildi.Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Çorlu ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nden inceleme ve araştırma ekipleri inceleme başlatırken, Çorlu İlçe Müdürü Ayhan Taş olay yerinde yapılan çalışmaları yakından takip etti. Polis kamera görüntüleri ve parmak izlerini değerlendiriyor.