info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Sanayiciler Derneği’nden Belediyeye Ziyaret

Bir süre önce yapılan seçimde Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği başkanlığa seçilen Emrihan Aydın Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret ettiler.

Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşen  Aydın  Dernek çalışmalarıyla ilgili  bilgiler verdiler.
Bugüne kadar 25 proje gerçekleştirdiklerini ayrıca Ankara Temsilciliği adı altında projeye imza attıklarını anlatan Aydın “ Ankara’dan konuşmacılar getirerek  seminerler yapacağız.” dedi.   Aydın 14 Aralık Cumartesi günü Çorlu’da yapılacak  Kentsel Dönüşüm Zirvesine Başkan Dalgıç’ı davet etti.
 
Tekirdağ Belediyesi olarak projelere büyük önem verdiklerini ve Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneğini yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı  kutlayan Başkan Dalgıç “ Sivil Toplum Kuruluşları ufuk açan projeler yapmaya devam etsinler. Sadece kendi alanlarında değil başka alanlarda da projeler  gerçekleştirsinler. Biz de bu toplantıya sürece katkı vermek açısında ilgili arkadaşlarımızla beraber katkı vermek istiyoruz” diye konuştu.