info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tarım Kredi Kooperatifine Genç Başkan

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Ali Topuz, 180 oy ile başkanlığa seçildi.

Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Büyük katılımın sağlandığı genel kurulda 426 delegenin 335'i sandık başına gitti. Denetleme Kurulu raporu ve mali bütçenin üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilmesi ile başlayan kurulda, Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin 20 yıla yakın süredir başkanlığını yürüten ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyesi Salih Çelebi, beyaz liste ile seçime girerken Çorlu'ya bağlı Maksutlu Köyü Muhtarı Ali Topuz, yeşil liste ile delegelerin oyuna talip oldu. 335 oyun kullanıldığı seçimlerde Ali Topuz 180 oy alarak büyük bir sürprize imza atarken eski başkan Salih Çelebi 140 oy aldı. 6 oyun geçersiz sayıldığı seçimler sonunda Tekirdağ'ın en genç muhtarı olan 32 yaşındaki Ali Topuz Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin başkanlık koltuğuna oturdu.

 
"ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLMAK GÖREVİMİZDİR"
 
Ali Topuz sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin tüm delegelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken “Çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ortak çiftçilerimize sahip çıkmak ve her an yanlarında olmak görevimizdir. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecek ve çiftçilerimiz menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız. Hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamak üzere, gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek, çiftçilerimize kullanabilecekleri kredi kaynaklarını sağlamak, çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimiz olacak” dedi.
 
Ali Topuz Başkanlığındaki Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin yeni Yönetim Kurulu Metin Binnaz, Mahmut Temel, Serkan Tuncay ve Semih Çapkın'dan oluşurken Murat Yüce ve Hüseyin Ayyıldız ise Denetim Kuruluna seçildi.