info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Başkanı Enis Sülün

2 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Çorlu TSO Meclisi; 08 Haziran 2013 Cumartesi günü biraraya gelerek yargı gözetiminde gerçekleştirdiği seçim ile Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçti.

Çorlu TSO  45 Meclis Üyesinden; 45'inin oy kullandığı seçimde;
 
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan adaylarından; Enis SÜLÜN (23), İsmail GÜLEROĞLU  (21) oy aldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine  Enis SÜLÜN  seçildi.
 
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Belirlendi
 
Enis SÜLÜN (Başkan) , İsmail KÖROĞLU, Engin ADIGÜZELOĞLU, Serkan ERCİLİ, İbrahim GÖNÜL, Cevat SEVİM, Hüseyin ERSOY, Halük Perçin BAYINDIR, Serkant HOCAOĞLU, Müslüm KAHRAMAN, Fatih KESKİN  seçildiler.
 
TOBB Genel Kurul Delegeleri
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Delegeliğine; Volkan ÇELEBİ, Muammer SERT,  Levent BORMALI, Mustafa FİLİZ, Selim SÜCÜLLÜ, Sinan KUMYOL, Atilla GAYGUSUZOĞLU,  Yavuz HASÇELİK, Ümit KURTULMUŞ, Bülent MUTLU, Göksel ŞAHİN, Yavuz UYLAŞ, Serkan ÜZER  secildiler.
 
Çorlu TSO Disiplin Kurulu Üyeleri
 
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyeliğine ise; Timur GAYGUSUZOĞLU, Şaban MISIRLIOĞLU, Metin HARMAN,  Abdullah CEYLAN,  Muammer KOCAAĞA, Erkan DÜZENLİ secildiler.
 
Girilen yolun bir sevda ve gönül işi olduğunu dile getiren  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis SÜLÜN "Öncelikle  Çorlu TSO'da  şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir seçimdir, bu seçimin kazananı Çorlumuz olsun. Bu meclis çatısı altında meclis üyelerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgemizi  çok daha iyi yerlere getirmek asıl amacımızdır. Çorlumuz ve üyelerimiz için birlik ve beraberlik içinde hizmet yapacağımıza  inanıyorum" dedi.