info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tso İle Kosgeb Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgedeki girişimci adaylarına yönelik çalışmalarına KOSGEB’in de destekleriyle devam ettiklerini belirtti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgedeki girişimci adaylarına yönelik çalışmalarına KOSGEB'in de destekleriyle devam ettiklerini belirtti.  
 
Sülün, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla oda bünyesinde "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" verilmesi adına, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne yapmış oldukları müracaatın onaylandığını kaydetti. 
 
KOSGEB ile uygulamalı girişimcilik eğitimi işbirliği protokolü imzalandığını kaydeden Sülün, uygulamalı girişimcilik eğitimi için başvuruların cuma günü sona ereceğini bildirdi.
 
"Trakya Yaşam"  adlı fotoğraf yarışması düzenlendi 
 
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, "Trakya'da Yaşam"  adlı fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirtti.
 
Geleneksel fotoğraf yarışmasının bu yıl ikincisinin düzenleneceğini hatırlatan Sülün, amaçlarının Trakya'nın doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak, değerli bir arşiv yaratmak olduğunu ifade etti.
 
Sülün, yarışmaya başvuruların 30 Kasım Cumartesi günü sona ereceğini ayrıntılarının odadan öğrenilebileceğini kaydetti.