info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tso’dan Sanayici Üyelerine Ziyaret

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gönül, Cevat Sevim ve Hüseyin Ersoy, Oda Üyelerine ziyaretlerini sürüyor.

Oda yöneticileri ziyaretler kapsamında, Erkan Zirai Aletler Tarım Makineleri Motorlu Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şti Yetkilileri İzzet Volkan, Altan Volkan ve İrfan Volkan; Ecesoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Cahit Ecesoy; Disa Otomotiv Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Adnan Kuru ve Genel Koordinatör Hamdi Arabacı; Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yetkilisi Erdim Noyan; Eren Holding A.Ş. Yetkilisi Fatih Salbars ile bir araya geldi. 
 
Bir ülkenin ekonomik refahının; o ülkenin üreten kesimiyle belirlenebileceğinin altını çizen Çorlu TSO yöneticileri bu tür ziyaretlerle bölgedeki sanayici ve ticaret erbabının sorunlarını dinlemeye ve bu sorunlara çözümler üretmeye çalışacaklarını söyledi. 
 
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde bölgenin ticari ve ekonomik hayatı hakkında sanayicilerle görüş alışverişinde bulunan Çorlu TSO yöneticileri, sanayici üyelerini yerinde görerek sektörel bazda bilgiler edindi.