info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da 4 Otobüs Daha Toplu Ulaşımın Hizmetinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yaklaşık 1.3 Milyon TL’ye satın alınan 4 adet otobüs Çorlu Toplu Ulaşımının hizmetine girdi.

Çorlu Belediyesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’nun Tekirdağ için önemini bir kez daha vurgulayarak, “Daha önce de defalarca kez söylediğim gibi Çorlu olmasaydı Tekirdağ büyükşehir olmazdı. Bu nedenle Çorlu’nun bizim için önemi büyük. Çorlu sürekli gelişen, büyüyen ve nüfusu artan bir ilçemiz. Bu anlamda bizim de bu artışa hizmetlerimizde cevap verebilmemiz gerekiyor. Çorlu toplu Ulaşımında kullanılmak üzere 4 adet otobüsü daha bugün Çorlu Halkının hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Ayrıca Çorlu trafiğine büyük rahatlama sağlayacak dalcık projemizi de en kısa zamanda hayata geçirmeye hedefliyoruz. Otobüslerimiz tekrar Çorlu halkına hayırlı olsun” dedi.
 
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’da, Çorlu’ya yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür ettiler.
 
Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet tarafından kurdela kesilerek otobüsler hizmete girdi. Başkan Albayrak kurdela kesiminin ardından otobüsün direksiyonu geçerek test etmeyi ihmal etmedi.