info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Çorlu Yeni Sanayide ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Kooperatif yönetimi tarafından temin edilen ve ayrıca TEMA Vakfı’ndan alınan fidanların sanayi içerisinde çeşitli yerlere dikimi yapılarak, sanayi sitesindeki ağaçlık alanların daha da çoğaltılması sağlanıyor. 

Sanayi Sitesi yönetimi olarak ağaçlandırmaya verdikleri önemi vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı; "Ormanlar bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağıdır. Kullandığımız kalem, okuduğumuz kitap, yazdığımız defter, oturduğumuz sandalye, masa ve daha yüzlerce ihtiyacımızı ormanlardan karşılıyoruz. Bizim için orman, hava gibi, su gibi, ekmek gibi ihtiyaç duyduğumuz doğal kaynaklardandır. Her orman birer oksijen ve yağmur fabrikası gibidir. Ormanları korumak hepimizin görevidir. Ağaç dikerek yeni ormanlar oluşmasını sağlamalıyız. Ormanların en büyük düşmanı insanlardır. Attığı sigara izmariti ya da yaktığı ateşle koca bir ormanı yakıp kül eden de insandır. Ormanların çoğaltılmasında bizlerde katkı sağlamalıyız, ağaç dikmek çocuklarımızın geleceğine de katkı sağlamaktır” dedi. 
 
Sanayi Sitesindeki ağaçlandırma çalışmalarına Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Çimen, Ali Ocak, Ayhan Mergen, Mehmet Özçelik ve Necmi Turna da fidan dikerek katkıda bulundu.