info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorluda Birinci Parti Olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili birinci sıra adayı Mali Müşavir Bülent Belen ofisinde gazetemize seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili birinci sıra adayı Mali Müşavir Bülent Belen ofisinde gazetemize seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu. Meslek hayatında 32 yıl geçiren Mali Müşavir Bülent Belen, "meslek hayatım boyunca paralı parasız hiç fark etmez insan olan bütün kardeşlerimin gönül evini kazanmaya çalıştım, Çorlu halkının seçimlerde bana gösterdiği bu büyük destek ile onların gönül evini kazandığıma inanıyorum" dedi.

Tekirdağ'dan 2 Milletvekili Çıkartacağız
36 yıllık siyaset geçmişinde verdiği mücadelenin hep Türkiye ve insanlar için olduğunu belirten Bülent Belen, "seçime kısa bir zaman kala çok büyük işler yapacağım, Tekirdağ'dan iki milletvekili ile Ankara'ya gideceğimize inanıyorum. Seçim bir nevi savaştır bu savaşta seçimsel taktiklerin olmalıdır, Tekirdağ, Çerkezköy, Çorluda 430 bin seçmen var hedef kitlem bu seçmenler. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili ikinci sıra adayı Hamdi Budakla beraber Trakya'ya hükmedeceğiz" dedi.

Yolsuzluğa, Sömürgeciliğe Son Vereceğiz
Bülent Belen siyaset hayatına ilk Bursa'da 1974-1976 üniversite yıllarında Milliyetçi Hareket Partisinde yöneticilik yaparak başladığını 1980 ihtilalinden önce Çorlu Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında ilçe sekreterliği yaptığını belirtti. Bülent Belen ayrıca Tekirdağ'dan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilliğine 19 aday adayı bulunduğunu bu adaylar arasında kendisinin seçileceğinden daha emin olduğunu nitekim de öyle olduğunu belirtti. Teşkilatında bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bülent Belen seçimlerde alabileceğimiz en iyi dereceyi alacağız artık yolsuzluğa, sömürgeciliğe son vereceğiz" dedi.

450 Bin Oyun 3'Te 1'Ni Alırım
Bülent Belen,"internet ortamında en doğru temayül yoklamasını bizim partimiz yaptı. Genel Merkezin internet sitesinden şifrelerini alan üyelerimiz aday adaylarına oylarını kullandılar. Temayül yoklamasında da birinci oldum. Seçim öncesi son hazırlıklarımızı yapıyoruz, çok fazla seçim bürosu açmak yerine giydirilmiş arabalarla mahalle aralarında evleri gezecek olan bayan arkadaşlarımız beni tanıtacaklar. İlçelerin hepsine adaylar toplu bir şekilde gidecek ve bir gün süre ile o ilçenin sivil toplum örgütleri, meslek odaları, daire müdürleri mahalle ve köy muhtarları ziyaret edilecek. Hedefim Çorluda birinci parti olmak ve buna inanıyorum 450 bin oyun 3'te 1'ni alırım, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Tekirdağ Milletvekili seçiminde şu anda ilk iki sıra adayını garantiledi" dedi.