info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorluda kaza 1 ölü

Tekirdağ ın Çorlu ilçesi Velimeşe beldesinde meydana gelen kazada otomobilin çarptığı 60 yaşındaki İdris Özcan hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece 22.30 sıralarında Velimeşe beldesi Avrupa Serbest Bölge yolu üzerinde meydana geldi. Karamehmet köyünden Velimeşe beldesine gelmekte olan Mehmet Akyüz yönetimindeki 59 YT435 plakalı otomobil Toki evleri mevkiine geldiği sırada 60 yaşındaki İdris Özcan a çarptı.

Otomobilin çarptığı Özcan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahele sonucunda yaşlı adamın öldüğünü belirledi. Otomobil sürücüsü Mehmet Akyüz ise otomobilin camının patlaması soncu yaralanması ile tedavisi için Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası yapılan incelemelerin ardından ölen İdris Özcan ın cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İdris Özcan ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Olayı duyan İdris Özcan ın yakınları ise olay yerine gelerek gözyaşlarına hakim olamadılar. Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgiler aldı. Yüksel yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını belirtti. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.