info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
39.6989
Dolar Satış
:
39.7705
Euro Alış
:
46.4941
Euro Satış
:
46.5778
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Minibüsçüler Kasım Ayını Bekliyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde şehir içi ulaşımı sağlayan yeşil halk otobüslerinden sonra mavi minibüslerin de mahkeme kararı ile trafikten men edilmesi sonrasında belirsizlik halen devam ediyor.

Çorlu Belediye Meclisinin yaptığı son toplantının kapanışında konuşan Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Mavi minibüs sahiplerinin bazı talepleri var, o talepleri önümüzdeki olağan toplantıda görüşeceğiz" dedi.
 
Çorlu Belediyesi Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında Mavi minibüsler için hazırlanan M plaka yönetmeliğinin kabul edilmesi sonrasında, Yeşil halk otobüs sahipleri H plaka yönetmeliği istediklerini ifade ettiler. Çorlu Belediyesinin Ekim ayı olağan meclis toplantısına katılan Yeşil halk otobüsü sahipleri, toplantı öncesi Belediye Meclisi Üyesi ve aynı zamanda şoförler odası başkanı Abdullah Baş'ın yanına giderek H plakası yönetmeliğinin çıkartılması için teklif vermesini istedi.
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın Ekim ayı olağan meclis toplantısında, "Minibüs sahiplerinin taleplerini bir sonraki toplantıda görüşeceğiz" açıklamasında bulundu.