info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Mustafa Keser Konserine Büyük İlgi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 4’üncüsü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’inci gününde sevilen ses sanatçısı Mustafa Keser Sahne aldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 4’üncüsü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’inci gününde sevilen ses sanatçısı Mustafa Keser Sahne aldı.
Çorlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Parkı’nda etkinlik alanında gerçekleştirilen Mustafa Keser konserine 30 binden fazla vatandaş katıldı. Gece boyunca Klasik Türk Musikisi ve Türk Halk Müziğinin en sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Keser’e, izleyenler de eşlik etti. Konserin bir bölümünde sahneden ayrılarak izleyicilerin arasına inen Mustafa Keser, hayranlarının sevgi seliyle karşılaştı.
Konserin ilerleyen bölümlerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Mustafa Keser’e, Çorlu halkı adına çiçek takdim etti. Mustafa Keser’i Çorlu’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Baysan, “Çorlu Türkiye’nin 81 ilinden gelen vatandaşların yaşadığı bir şehir olduğu için bizim sloganımız 'Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye'dir. Türkiye’nin her yöresine ait şarkı ve türküleri seslendiren Mustafa Keser de bizim bu anlayışımızı en iyi temsil eden ses sanatçılarından biridir. Daha nice festivallerde kendisini aramızda görmek istiyorum” diye konuştu.
Orkestranın muhteşem performansı ve sahne şovlarıyla izleyenleri coşturan Mustafa Keser, programın sonunda Çorlu’da bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, sevenlerine veda etti.