info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Öğrenciler Fidanlarıyla Birlikte Büyüyecek

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanında bulunan ağaçlandırma alanına ÇBSK öğrencileri tarafından 200 adet meyve fidanı dikildi. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan öğrenciler, fidan dikmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Fidan dikme etkinliğinde sporcu gençlere seslenen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, gençlik ve spor alanındaki yatırımların devam edeceğini söyledi. Her mahalleye spor alanları kazandırmaya devam ettiklerini dile getiren Baysan, "Bunun dışında sizlere iki müjdem var. Birincisi kapalı yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini attık, yer teslimi yapıldı. Tahmin ediyorum 1,5-2 yıl içerisinde Çorlu kapalı yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşacaktır. İkinci müjdem ise yapacağımız bir projeye ait. Önümüzdeki dönem içerisinde konserler ve farklı etkinliklerin de yapılabilmesine imkan verecek 5 bin kişilik kapalı spor salonunun inşaatına başlayacağız. Böylelikle birçok gencimizin daha modern koşullarda sportif faaliyetlerde bulunmasına olanak sağlayacağız. Sizlerden tek isteğim sportif başarılarınızı eğitim hayatına da taşımanız ve okullarınızda başarılı olmanız" dedi.