info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Toplum Destekli Polisler Her Yerde

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde bulunan polisler gerek okullarda, gerekse şehir merkezinde yapmış olduğu çalışmalar ile üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam ediyor.

Yaptığı örnek çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, Cemile Yeşil Anadolu Lisesinde bulunan öğrenci ve velilere madde bağımlılığı ve zararları konusunda seminer verdi. Başarılı geçen seminerin ardından okul velileri ve öğretmenleri Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde bulunan polislere teşekkürlerini iletti.
Bir diğer okul projesi kapsamında Toplum Destekli Polisler, 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Orta Okuluna giderek çocuklara yönelik trafik kuralları, internet ve şiddet içeren oyunların zararlarını anlatan sunum yaptı. Çocuklara zararlı oyunlardan uzak durulması gerektiğini belirten Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri öğrencileri sosyal aktivitelere daha çok zaman ayırmaları gerektiğini belirtti. Öte yandan seminerin ardından öğrencilere polis mesleği ve polislik sınavları hakkında da bilgiler verildi.
 
Gerek okullarda gerekse toplum içinde yapmış oldukları çalışmalar ile üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde bulunan ekipler semt pazarlarının bulunduğu noktalarda da halkın güvenliğini sağlıyor.