info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlulu Gaziler Kıbrıs a Gidiyor

Çorlulu Gaziler Kıbrıs a Gidiyor

Çorlu Belediyesi yurt gezileri kapsamında Çorlulu gaziler için Kıbrıs'a gezi düzenliyor.

2011 yılında bir ilki gerçekleştirerek Çorlulu gaziler için Kıbrıs'a gezi düzenleyen Çorlu belediyesi, bu hizmeti 2012 yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi üyelerinden oluşan 42 kişilik kafile gönderiliyor. Kıbrıs'ta 4 gün sürecek olan gezi programında Girne, Lefkoşa, Güzelyurt, Gazimagosa, şehitlikler, katliam köyleri, tarihsel mirasa sahip yerler rehber eşliğinde gezilerek gazilere bilgiler verilecek.

Kıbrıs'a gidecek gazi kafilesi Çorlu Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Gaziler ile burada toplantı yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Geçen yıl bir ilki başlatarak gazilerimiz için Kıbrıs'a gezi düzenlemeye başladık. Umarım bu hizmet gelenek haline gelerek önümüzdeki yıllarda da devam eder. Çünkü yurdumuzun kurtarılması ve korunmasında canlarını siper eden gazilerimizin bizim için büyük önemi bir önemi var. Biz de onlara böyle bir hizmet vermeyi kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Kıbrıs gezinin güzel ve faydalı olmasını diliyorum," dedi.

Daha sonra Başkan Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Kıbrıs gezisine katılacak gazilere yağmurluk ve şapka hediye etti.