info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlulu Oğuzhan a Bulgar Kancası

Bulgaristan 2. Futbol Ligi ekiplerinden Brestnik 1948, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi ndeki Sanayispor da forvet oynayan 17 yaşındaki Oğuzhan Coşkun a transfer teklifinde bulundu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Çorlu Sanayispor'un genç forveti Oğuzhan'ı izleyen Bulgar ekibinin yöneticileri, 19 yaş altı takımında 6 maçta 6 gol ve 6 asistlik performansla oynayan genç futbolcunun yetenekli olduğunu ifade ederek babası Ercan Coşkun ile görüştü. Düşünmek için süre isteyen Coşkun ailesi gelen teklife çok sevindiklerini söyledi.

"EN BÜYÜK HAYALİM BEŞİKTAŞ"
Genç oyuncu Oğuzhan Coşkun, iyi futbolcu olabilmek için çok çalıştığını ifade ederek şunları söyledi:

"Böyle bir teklif almak insana mutluluk veriyor. Fakat benim en büyük hayalim Beşiktaş'ta oynamak ve bunun için çalışıyorum. Gelen teklifi aile içinde hocalarımda değerlendireceğiz. En iyi kararı vereceğiz."

Baba Ercan Coşkun ise oğlu için futbolun yanında okulunun da önemli olduğunu söyledi. Baba Coşkun "Önemli olan oğlum ve okulu. Lise son sınıf öğrencisi ve transfer olursa eğitim durumu ne olacak bunu da düşünüyoruz. Gelen teklif bizi ailece memnun etti. Her türlü imkanı vereceklerini söylediler. Bu kararı oğlum verecektir. Hayırlısı ise olsun" diye konuştu.

Brestnik 1948 takımı yöneticileri transfer görüşmelerinin ardından Coşkun ailesine bir hafta süre vererek Tekirdağ'dan ayrıldı.