info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇTSO Yönetimi İade-i Ziyaretlere Başladı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte iade-i ziyaretlere başladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte iade-i ziyaretlere başladı. 
Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret ede ÇTSO üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, ile bir araya geldi.
ÇTSO yönetimine teşekkür eden Demirbağ, “Kendilerini takip ediyoruz ve son derece başarılı buluyoruz. Ticaret odası bizim için çok değerli. Birlik ve beraberlik içinde bölgemiz ve Çerkezköy için ne yapabilir ve bize düşen ne varsa her zaman beraberiz. Gayemiz Çerkezköy’e hizmet yapmak. Önümüzde yerel seçimler var ve kurumların hepsi bizim için aynı. Kurumlar için bizde aynı olacağız. Biz farklılık beklemiyoruz. Herkese eşit şekilde kardeşçe yaklaşıyoruz” dedi.
Kozuva ve beraberindekiler daha sonra CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu, ziyaret etti.