info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Süleymanpaşa’da Halka Hitap Etti

Miting öncesi kent genelinde ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşacağı alan ile çevresinde üst düzey güvenlik önlemleri alındı.

Miting kapsamında Cumhuriyet Meydanı’na çıkan tüm yollar trafiğe kapatılırken araç geçişine izin verilmiyor. Miting için Tekirdağ’ın tüm ilçelerinin yanı sıra çevre illerden de yaklaşık 5 bin polis görevlendirildi. Çok sayıda sağlık ekibi de miting alanında yerini alırken üst düzey güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Miting alanına minibüslerle xray cihazları getirildi ve görevli basın mensupları çanta ve teçhizatları ile kamera ve fotoğraf makineleri xray cihazlarından geçirilerek alana alındı. Vatandaşlar da tek tek üst aramasından geçirilerek alana alınırken, poşet ve benzeri malzemelerin miting alanına sokulmasına izin verilmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan kendisini karşılayan çocuklara hediye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenecek mitinge katılmak için Tekirdağ'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada törenle karşılandı. Erdoğan, burada kendisini karşılamaya gelen çocuklara oyuncak hediye etti.

Kendisini karşılayan mehter takımı ile de hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, Tekirdağ'daki programı dahilinde halka hitap edeceği meydana doğru yola çıktı. Erdoğan, Tekirdağ'daki mitingin ardından, Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda Kuzey Marmara Otoyolu Açılış Töreni'ne iştirak edecek.

 

Daha sonra Gaziosmanpaşa ve Zeytinburnu mitinglerinde konuşacak olan Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Büyük Samsunlular Buluşması'na katılacak.