info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhuriyet Savcıları Görevlerine Başladı

Bir süre önce Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına atanan Çiğdem Arslanmirza ve Süleyman Konar Çerkezköy’deki görevlerine başladı.

ÇERKEZKÖY İLK GÖREV YERİM
 
Çerkezköy’ün ilk görev yeri olduğunu ifade eden Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza, 2 yaşından beri Ankara’da yaşadığını, 2011 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Aralık ayında hakim savcı sınavlarına girdiğini ve stajını da Ankara Adliyesi’nde yaptığını ifade etti. Çerkezköy’e ilk kez geldiğini belirten Arslanmirza, Çerkezköy’ün beklediğinden çok daha büyük ve gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.
 
KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM
 
Çerkezköy Adliyesi’nde göreve başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar da ilçeye gelerek göreve başladı. İlköğretimini  Aksaray Eskil’de, orta öğretimini Kayseri’de tamamlayan ve 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Konya Adliyesi’nde stajını tamamlayan Süleyman Konar da, Çerkezköy’ün ilk görev yeri olduğunu ifade etti. Çerkezköy’ü daha önce hiç görme fırsatının olmadığını belirten Konar, “Beklediğimden büyük bir ilçe olduğunu gördüm. Olanakları ve imkanları çok fazla. Çerkezköy Adliyesi’nde ilk defa savcı sayısı 12’ye ulaşmış. Burada göreve yapacağım için kendimi şanslı hissediyorum” dedi.