info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhuriyet Savcıları Görevlerine Başladılar

2013 HSYK yaz Kararnamesi ile Malkara İlçesine atanan Cumhuriyet Savcıları Yunus Demir ve Can Tuncay görevlerine başladılar.

Cumhuriyet Savcısı Yunus Demir Malkara ilçesini çok şirin bulduğunu ve çok beğendiğini ifade ederek, böyle güzel bir ilçede çalışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 
 
Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay ise vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek suç duyurusunda bulunacak vatandaşların sadece yazılı değil sözlü olarak ta şikayette bulunabileceklerini kaydetti. Tuncay, işlerinin her zaman vatandaşın işini kolaylaştırmak olduğunu söyledi.
 
1980 Erzurum ili İspir ilçesi doğumlu olan Cumhuriyet Savcısı Yunus Demir, Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2005 yılında mezun oldu. Demir, İlk görev yeri olan Bartın İline Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Bartın adliyesinde 4,5 yıl görev yapan Cumhuriyet Savcısı Yunus Demir ardından Diyarbakır ilinin Dicle ilçesine atandı. Dicle ilçesinde 2 yıl görevde bulunan Demir, geçtiğimiz günlerde Malkara İlçesine gelerek Malkara Adliyesinde görevine başladı.
 
1983 İstanbul doğumlu olan Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay İse Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2005 yılında mezun oldu. Tuncay, ilk olarak Konya’nın Akşehir İlçesine atandı. Akşehir adliyesinde 3 buçuk yıl görev yapan Savcı Tuncay ardından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine atandı. Suruç ilçesinde de 3 yıl görev yapan Cumhuriyet savcısı Can Tuncay son olarak ise Malkara Adliyesinde görevine başladı.