info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhuriyetimizin 90. Yılı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in 90. yılı, tüm yurtta olduğu gibi beldemizde de törenlerle kutlandı.

Türkiye'nin tarihinde en önemli bir yeri olan Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılını kutladık. Bundan 90 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının ilan ettiği Cumhuriyet, hızla 100'üncü yaşına doğru yol alıyor. Kutlamalar, 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’da Atatürk Anıtındaki çelenk töreni ile başladı. 29 Ekim 2013 Salı günü Sultanköy Cumhuriyet meydanında yapılan kutlama programıyla sona erdi. Güzel görüntülere sahne olan Cumhuriyet meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  
 
Okul Müdürü Yaşar Ali Gülşen açılış konuşmasının ardından Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Sultanköy halkının bayramını kutladı. Törende öğrencilerin şiirleri ve müzikli dans gösterileri izleyenleri büyüledi. Çeşitli dallarda derece alan öğrenciler için gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Sultanköy ilköğretim Okulu Folklor Grubu’nun gösterileriyle son buldu. Törenin sonunda Okul Müdürü Ali Yaşar Gülşen ve Okulun Öğretmenleri, Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ı makamında ziyaret ederek, kendilerine emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.