info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel, Aday Adaylığını Açıkladı

İşadamı Cüneyt Yüksel AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adaylığını dün saat 16:30’da AK Parti İl Başkanlığı binasında geniş katılımlı bir toplantı ile açıkladı.

Belediyeciliğin ve idareciliğin dışarıdan parıltılı gözükmesine rağmen; bilgi, özveri, yetenek ve sabır istediğini belirterek, kendisinin, hayata geçirilmeye hazır 59 projesi bulunduğunu vurguladı.
 
Tekirdağ’a uzun süredir iş adamı olarak hizmet eden ve Tekirdağ’lıların sevdiği bir isim olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti İl Başkanlığı binasında dün saat 16:30′da, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı.
 
Tekirdağ’ın çiçeği burnunda ilçesi Süleymanpaşa’nın Belediye Başkanlığı için, kendisini en iddialı aday olarak gördüğünü ifade eden Cüneyt Yüksel, dinamik, sempatik ve çalışkan kişiliği ile dikkat çekerken, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı’nda yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile adından bahsettirdi.
 
AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan İşadamı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağlı kardeşiniz olarak, yaklaşık 10 yıldır Süleymanpaşa ilçemizde inşaat sektöründe faaliyette bulunmaktayım. İlçemizi çok iyi tanıyor, çok iyi biliyorum. İlçemizi, dolayısıyla şehrimizi modern şehirler arasına sokabilecek 59 büyük proje ile ve bu projeleri hayata geçirebilecek profesyonel bir ekiple bu hizmete adayız.” diye konuştu.
 
“Halka hizmet, Hakk’a hizmet” ilkesiyle, “İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir” düsturuyla, hiç yılmadan çalışacaklarını söyleyen Süleymanpaşa Aday Adayı Yüksel, son olarak şunları kaydetti:
 
“Belediyecilik, idarecilik; bilgi, deneyim, yetenek ve sabır ister. Uzaktan ışıl ışıl gözükür ama, mücadele ve özveri ister. Bu hayırlı olan görevde bana destek olan, bana yardımcı olan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyor, aday adaylığımızın, ilimize, ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını Yüce Yaradan’dan diliyorum.”