info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel`in Sağ Kolu Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Oldu

Tekirdağ`ın Süleymanpaşa ilçesinin çalışkan Belediye Başkan adayı olunca, genç, çalışkan ve bir o kadar başarılı olan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak sahalara hızlı bir giriş yaptı.

Halen Süleymanpaşa Belediye Başkanı olan Hüseyin Uzunlar ve AK Parti aday adayları ile birlik ve beraberlik içinde olan Başkan Adayı Gökhan Saygı, halkın ve esnafın büyük sevgi ve ilgisiyle karşılandı. AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı; " Şehrimizi katılımcı bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz "

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesindeki seçim atmosferi giderek hareketlenirken, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Gökhan Saygı, adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına hız kazandırdı. İlçe halkının talep ve beklentilerine cevap verebilmek için yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını sürdüren Saygı, 31 Mart’a kadar kapı kapı gezerek, elini sıkmadığı tek bir vatandaş bırakmamak hedefiyle çalışmaya gayret ediyor. Siyasi kariyeri boyunca ve Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde sürekli sorunlara çözüm üretme ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseme ilkeleriyle hareket eden Gökhan Saygı, adaylık sürecinde de bu ilkelerinden ödün vermeyeceğini vurguladı.

Aday Adaylarından Saygı'ya Destek 31 Mart Yerel Seçimleri için Ak Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurularını yapmış Soner Çizen, Hakan Şık, Sezayi Çetin, Muharrem Akyüz, Salih Kıvanç, Engin Gül gibi çok önemli isimlerin de Gökhan Saygı'yı yalnız bırakmayıp adaylarının yanında oldukları ve Süleymanpaşa Belediyesi’ni yeniden kazanmak için kenetlendikleri gözlerden kaçmıyor.

Bu destek, aynı zamanda AK Parti teşkilatları içindeki birlik ve dayanışma kültürünün en güçlü örneklerinden birini oluştururken, bu birlik ve beraberlik ruhu, seçim sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol oynuyor ve ilçenin geleceği açısından umut verici bir perspektif sunuyor. Birlik olmanın omuz omuza beraber yol yürümenin önemini her geçen gün sahaya yansıtan AK PARTİ ve Cumhur ittifakı kadroları çok güçlü ilerliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin