info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç, 1400 İş Gününün Üçte Birini Gezilerde Geçirdi

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediye başkanlığı görevinde çalıştığı 1400 iş gününün yaklaşık üçte birini gezilerde geçirdi.

Önemli ihalelerin olduğu günlerde sorumluluğu bir başkasına atmak için izne çıkan Dalgıç’ın en çok çıktığı ülkelerin başında Bulgaristan’ın geldiği belirtiliyor.
 
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a vatandaşlar çok gezdiği için ”Leyleği havada gören adam” yakıştırmasını yapıyorlar.
 
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, göreve başladığı bu güne kadar,(resmi tatiller ve bayram tatiller hariç) çalıştığı 1400 günün 400 gününde izine ayrıldı. İzne ayrıldığı zaman görevi çoğunlukla vekâleten Başkan Yardımcısı Ali Kılıç’a bıraktı. Ali Kılıç’ın vekâlet ettiği müddet için bu güne kadar 90 bin lira harcırah aldığı söyleniyor.
 
Adem Dalgıç, izinli olduğu günlerin çoğunu yurt dışında geçirdi. Belediye Başkanının gezdiği ülkeler şunlar olduğu söyleniyor.
 
“Macaristan, Fransa, İtalya, Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Bosna ve İsviçre” gibi ülkelere ziyaretlerde bulunan Adem Dalgıç’ın en çok çıktığı ülkelerin başında Bulgaristan’ın olduğu iddia ediliyor. Muhalif Belediye Meclis üyelerinin önümüzdeki toplantıda bu konuda meclise önerge verecekleri iddia ediliyor.