info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç, Böbrek Vakfının Genel Kuruluna Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç. Eşi Münevver Dalgıç’la beraber Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesinin 2013 Olağan Kongresine katıldı.

Tekirdağ Şube Başkanı Ülkü Eşkinat, Asbaşkan  Doğan Eşkinat’ın yanısıra mütevelli heyetinin de hazır bulunduğu kongrede Ülkü Eşkinat tarafından okunan  yönetim kurulu raporu ile 2012 bilançosu ve denetim kurulu raporu oybirliğiyle kabul edildi. 
 
Başkan Ülkü Eşkinat’ın Vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiği toplantıda 2014 tahmini gelir gider bütçesi 53 bin 500 TL olarak kabul edildi
 
Vakıf yetkililerini yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı kutlayan ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da üyelerin bazı isteklerini dinledi. 
 
Kongrede ayrıca Dr. Nükhet İlgün, Eczacılar Cahide Cabbar ve Gülsen Öztemel ile Gazeteciler Necla Çelebi Atakan ve Bedia İlerler de oybirliğiyle Mütevelli Heyet üyeliğine kabul edildiler.
 
Üyeliğe kabul edilen  üyelere Belediye Başkanı Adem Dalgıç,  Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Ülkü Eşkinat,  Asbaşkan Doğan Eşkinat ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Eker  tarafından rozet takıldı. 
 
Yapılan Seçim sonrası başkanlığa Ülkü Eşkinat yönetim Kurulu üyeliklerine Doğan Eşkinat, Bülent Eker, Hediye Gürsan Ayşe Çeker, Muazzez Terzi, Mecit Başol Denetleme Kurulu Üyeliklerine de Engin Denizci ve Fatih Ünsal tekrar oybirliğiyle seçildiler.