info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Çiftlikönüspor un Yıldönümü Yemeğinde

Tekirdağ Belediye Başkanı op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ 2. Amatör Kümede 2012-2013 sezonunda şampiyon olan Kırmızı Beyazlı Çiftlikönüspor’un Yelken Kulübünde yapılan 55. Kuruluş yemeğine katıldı.

Tekirdağ amatör Kulüpler federasyon Başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağspor eski Başkanları Lütfü Dökmen, Gürsel erbap, Tekirdağspor eski Genel sekreteri kadir Atıcılar, eski genel kaptan Tufan  Yıldırım, Eski Yönetici Benan Utku, İşadamı İlhami Aygün ve birçok spor camiasından tanınmış simalarında  ilgi gösterdiği yemekte konuşan Kulüp Başkanı Kemal Mercan yapmak istedikleri bir çok konu  olduğunu ancak bütün bunların gelire endeksli olduğunu söyledi. Çiftlikönüspor’a desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a teşekkür eden Mercan Dalgıç’tan kulübe sabit gelir getirici  bir talebinde bulundu. 
 
Belediye olarak Çiftlikönüspor’a ve diğer spor kulüplerine destek vermekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Adem Dalgıç “ Başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Bundan sonra da Çiftlikönüspor’un  ve diğer spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Çiftlikönüspor’a sabit gelir getirici bir yer tahsisi için  de çalışma yapacağız” dedi.
 
Teknik Direktör Saim Cıroğlu, Genel Sekreter Seçkin Dalgıç ve takım kaptanı Kadir Keskin’in  ev sahipliği yaptığı gecede takıma gelir sağlamak için çekiliş yapıldı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.