info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Renault Eelektrikli Otomobil Tanıtımına Katıldı

Renault firması yeni tasarladığı elektrikle çalışan modellerini Belediye Kültür Merkezinde düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’nın yanısıra Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Taner Karaoğlu, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ile diğer Renault yetkilileri katıldı.
 
Elektrikli otomobil hakkında teknik  bilgiler veren Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar elektrikli otomobilin çevreye duyarlı  ve çok ekonomik bir otomobil olduğunu belirtti ve yaklaşık 3 saatlik kolay bir şarjdan sonra 150 km yol yapabildiğini söyledi.
 
Aybar Tekirdağ Belediyesinin Çevre konusundaki duyarlı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ı kutladı.  
 
Belediye Başkanı Adem Dalgıç da Tekirdağ Belediyesinin çevre duyarlılığı konusundaki çalışmalarını n bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti ve Renault’u da çevre dostu araç yaptıkları için tebrik etti. Başkan dalgıç daha sonra Üç Kemaller parkında test sürüşü yaparak aracı  sürdü.