info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç tan valiye veda yemeği

Tekirdağ da yaklaşık 4 yıldır görev yapan Vali Aydın Nezih Doğan ın Valiler Kararnamesi ile Konya ya atanmasının ardından Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından veda yemeği verildi.

Tuğgeneral İsmail Gümüştekin in yanı sıra, vali yardımcıları, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, Emniyet Müdür Vekili Gökhan Seven, İl Genel Meclisi Başkanı Münir Karaevli, Belediye başkan yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler, Başsavcı Mustafa Demirdağ, Adalet komisyonu Başkanı Ekrem Esin ile diğer yetkililer katıldı.
Yemekte konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Sayın valimizle 2,5 ay gibi kısa bir süre de olsa uyumlu çalışmalar yaptık. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Kendisini unutmayacağız dedi.
Vali Doğan ise Tekirdağ a tayini çıktığı zaman Trakya ya yabancı olduklarını ancak gelip göreve başladıktan sonra sıcak insanlarla karşılaştıklarını belirterek Tekirdağ dan ayrıldıkları için üzgün olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Dalgıç, Vali Doğan a yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.