info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Demirbağ’ın Çöp Konteynırı İsyanı

Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, dumanlar içerisinde kalan yeni çöp konteynırlarının içerisinde ateş yakılmasına isyan etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, Belediye'nin yenilediği çöp konteynırlarından birinde çıkan dumanları göstererek, "Bu yapılır mı? Daha yeni alındı bu çöp konteynırları. Belediye ne yapsın buna. Yakmışlar" dedi. Demirbağ, "Burada bir tane esnaf çıkıp ta şunu söndürmüyor. Çöp konteynırları böyle ateşler içerisinde çürüyor. Sonra da Belediye’den yenisini bekliyoruz" diye esnafı göreve çağırdı.
 
Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, dumanlar içerisinde kalan yeni çöp konteynırlarının içerisinde ateş yakılmasına isyan etti.
Közlü soba küllerinin söndürülmeden döküldüğü çöp konteynırlarından dumanlar yükseliyor. Belediye yetkililerinin zaman zaman uyarılarına rağmen sürekli yaşanan bu olay, son olarak Güven-İş Caddesi'ndeki çöp konteynırlarından birinde daha yaşandı. Önceki  bu çöp konteynırına rastgelen Başkan Demirbağ, "Bunu çekin gösterin. Çöp konteynırları nasıl yanıyor" diye tepki gösterip gazetecilere seslendi.
 
Bir süre çevredeki esnaflara seslenen Başkan Demirbağ, "Yok mu biri buna su dökecek?" diye sordu. Başkan Demirbağ, "Bu yapılır mı? Daha yeni alındı bu çöp konteynırları. Belediye ne yapsın buna? Yakmışlar. Burada bir tane esnaf çıkıp ta şunu söndürmüyor. Çöp konteynerları böyle ateşler içerisinde çürüyor. Sonrada Belediye’den yenisini bekliyoruz. Esnaf bunu gördüğü zaman müdahale etmeli" diye esnafa seslendi.
 
Özellikle kış aylarında dumanların yükseldiği çöp konteynırlarının sönmemiş soba atıkları nedeniyle yanması dikkat çekiyor.