info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Demirci Ustası Kaldığı Çadırda İntihar Etti

Tekirdağ Hürriyet Mahallesinde bir inşatta demir bağlama ustası olarak çalışan Cemal Bacak(43) kaldığı şantiye çadırında tavana bağladığı çamaşır ipiyle kendini astı.

 

Olay Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Şehit Rüştü Ökeler Caddesi üzerinde devam eden bir inşaat şantiyesinde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre uzun süredir bu inşatta demir bağlama ustası olarak çalışan Cemal Bacak sık sık telefon ile görüşmeler yapıyor bazende telefonda konuşurken tartışıyordu. İddiaya göre en son yine telefonda ailesi ile konuşuyordu ve bağrışıyorlardı.
 
"Beni deli etmeyin çileden çıkarmayın" diye bağırdığını arkadaşları duymuştu ve telefonu kapattıktan sonra çadıra girdi tavana bağladığı çamaşır ipini boynuna takıp kendini astı.
 
İPTEN MESAİ ARKADAŞLARI İNDİRDİ
Edinilen bilgiye göre, yan çadırda kalan mesai arkadaşlarından biri olayı görüp bağırarak diğer çalışanlardan yardım istedi. Yardıma gelen arkadaşları iki bıçak ile ipi keserek Cemal Bacak'ı aşağı indirdiler. Ardından 112 Acil Yardım'a haber verdiler. Olay yerine gelen ambulans Bacak'ı alarak Tekirdağ Devlet Hastanesine götürdü. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Cemal Bacak hayatını kaybetti. Acı haberi polis Bacak'ın kendi telefonu ile Kardeşi Mustafa Bacak'a Bartın'daki ailesine bildirmek için telefon etti.
 
Olay'a el koyan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri  Bacak'ın mesai arkadaşlarının ifadelerini alırken, soruşturma çok yönlü devam ediyor.