info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deniz polisinden gösteri

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Tekirdağ sahilinde düzenlenen törende Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ile Tekirdağ Liman Müdürü Mübin Salter Salt, deniz şehitleri adına denize çiçek bıraktı.

Denizcilik ve Kabotaj bayramı nedeniyle düzenlenen törenler Tekirdağ sahilinde devam etti. Törene, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Emniyet Müdür Vekili Gökhan Seven, İL Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sahildeki eski limanda düzenlenen törenlerde Botaş, Martaş ve Akport a ait yangın römorkörleri deniz üstündeki yangın söndürme gösterisi yaptı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı deniz polisi de eski iskele çevresinde botlarla Türk bayrağı taşıyarak gösteriye eşlik etti. Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü ne bağlı lazer ve optimist yelkencilerin gösterilerinin ardından çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenlendi. Vali Zübeyir Kemelek, yüzme yarışmasında birincilik kazanan Metin Çınar ile tekne yarışlarında kendi kategorilerinde birincilik kazanan Kaan, Mehmet Reis ve Eserim adlı teknelerin sahiplerine madalya ve plaket vererek tebrik etti. Gece ise sahilde havai fişek gösterisi yapılarak denizde fener alayı düzenlendi.